Tutoriale

> Tutoriale
Afla cum iti poti sterge contul de Google
Android, iOS | 8 Iunie 2016, 0 comentarii
Google a trecut de mult de faza in care oferea doar functii de cautare, iar in acest moment multi utilizatori folosesc servicii precum Youtube, Gmail, Google+ sau Google Drive. Astazi va vom arata cum puteti sterge conturile de pe aceste servicii in cazul in care doriti sa renuntati la Google.
Cum sa activezi optiunile de dezvoltator pe un device Android
Android | 6 Iunie 2016, 0 comentarii
Sistemul de operare Android este cel mai popular software destinat terminalelor mobile in acest moment, iar locul se datoreaza si functiilor oferite utilizatorilor pentru o personalizare cat mai mare a smartphone-ului sau tabletei.

Un nou jailbreak pentru iOS 8.3 de la TaiG
iOS | 24 Iunie 2015, 0 comentarii
Pentru aceia dintre voi care doresc sa-si faca jailbreak pe un iPhone sau iPad ce ruleaza iOS 8.3, dezvoltatorii de la TaiG au publicat zilele trecute pe internet ultima versiune de jailbreak pentru iOS 8.3.
Cum sa faci ROOT pe Samsung Galaxy S6/S6 Edge fara a fi oprit de Knox Counter
Android | 12 Mai 2015, 0 comentarii
Multi utilizatori de Android au inceput sa isi faca ROOT la terminalul mobil pentru a primi acces la anumite drepturi de administrator, iar cu ajutorul acestor drepturi putem sterge orice aplicatie din telefon dar avem si acces la mai multe functii de personalizare a smartphone-ului.

Cum se recuperează fișierele șterse accidental din gadgeturile Android
Android, Android | 18 Martie 2015, 0 comentarii
Cred că toți ne-am confruntat mai devreme sau mai târziu cu ștergerea accidentală a unor fișiere pe care le consideram importante. Din fericire, chiar și în cazul sistemului de operare Google, există soluții pentru a le recupera. Nu vă așteptați totuși ca acestea să facă minuni.
Tutorial Xposed – Probabil cel mai bun motiv pentru a realiza procesul de Root pentru terminalul Android
Android | 13 Martie 2015, 0 comentarii
Deşi există de ceva vreme, Xposed a câştigat în timp foarte mulţi adepţi şi iar numărul de module a crescut exponenţial.Dar să începem prin a expilca, cât mai pe scurt ce reprezintă Xposed.

Cum poti reveni de la iOS 8 la iOS 7.1.2
Apple, iOS, iOS | 24 Septembrie 2014, 1 comentariu
Se pare ca noul sistem de operare al celor de la Apple nu este pe placul tuturor, desi a fost instalat pe aproape 50% dintre dispozitivele compatibile. Cele mai adesea invocate motive de utilizatorii ce au trecut de la iOS 7 la iOS 8 sunt ...
Cum sa faci actualizarea la iOS 8
Apple, iOS, iOS | 17 Septembrie 2014, 0 comentarii
Cea mai proaspata versiune a sistemului de operare oferit de Apple, iOS 8, isi pregateste deja drumul catre dispozitivele compatibile din Europa. Utilizatorii acestor produse Apple vor primi actualizarea incepand cu aceasta seara, in mod gratuit.

Cum sa dai zoom in Instagram pe iOS fara jailbreak
iOS | 15 August 2014, 0 comentarii
Instagram face parte probabil din rutina zilnica a multor utilizatori de smartphone-uri, devenind o colectie generoasa de fotografii, povesti si experiente. Unul dintre dezavantajele sale majore este ....
Cum sa continui sa trimiti mesaje pe Facebook fara a instala Facebook Messenger (Android+iOS)
Android, iOS | 15 August 2014, 0 comentarii
Ati observat probabil ca Facebook a inceput sa ne impinga, mai prietenos sau nu, inspre a instala aplicatia Facebook Messenger, creata de companie pentru a ne deschide mesajele primite pe reteaua de socializare....