Termeni si Conditii

> Termeni si conditii

Termeni si Conditii


Drepturi de Autor
1. Continutul acestui website, texte, grafica, fotografii, logo si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea GSMLand.ro si a partenerilor sai. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest website este detinut de GSMLand.ro

2. GSMLand.ro ofera accesul liber in website si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nicio informatie de pe acest website nu poate fi reprodusa partial, integral sau modificata fara acordul scris al GSMLand.ro. Persoanele care reproduc sau modifica informatiile de pe acest website vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si a Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice litigiu aparut in legatura cu acest website este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. GSMLand.ro cuprinde categorii in care cititorii isi pot prezenta opiniile personale. Raspunderea asupra continutului acestor opinii prezente in website-ul GSMLand.ro revine in intregime autorilor acestor opinii. GSMLand.ro isi rezerva dreptul de a nu publica acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii acestui website. Totodata, GSMLand.ro se angajeaza sa nu modifice sub nicio forma continutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare pe website.

4. Odata acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a website-ului si se supun drepturilor de autor enumerate in aceasta sectiune. Prin postarea opiniilor sau oricaror informatii pe website, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:
- Raspundere personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea
- Dreptul de autor asupra informatiei postate revin GSMLand.ro
- In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal, material sau vreo raspundere din partea GSMLand.ro asupra informatiei postate, odata publicata pe website.

FAQ
I: GSMLand vinde si telefoane sau tablete?
R: Nu. GSMLand.ro este prezent pe internet doar ca sa va ajute sa va alegeti un telefon mobil sau o tableta, sa va indrume catre magazinele care vand acel produs. Pe viitor daca gasim ca partener un dealer gsm, vom crea si un magazin virtual in cadrul siteului. La noi in site puteti vedea ce caracteristici are un anume telefon sau tableta, puteti compara cu un alt model, puteti vedea opiniile altor vizitatori despre acel model.

I: Aveti prezentate aici toate telefoanele sau tabletele unei companii?
R: Nu. Prezentam modelele in functie de cum aflam de ele. Insa prezentam in special telefoanele si tabletele ce se gasesc pe piata europeana.

I: Sunt sigur ca informatiile din siteul vostru pentru telefonul sau tableta mea nu sunt exacte. De ce este asa?
R: Noi adunam informatiile despre telefoane si tablete de pe siteurile producatorilor. Cativa dintre ei ofera informatii foarte detaliate, altii insa nu. Deci, suntem nevoiti sa folosim alte surse de informare, care nu sunt chiar atat de credibile pe cat credem noi. Cum ar fi alte siteuri de telefoane si tablete, forumuri si siteuri de vanzari. Daca crezi ca datele din siteul nostru despre telefonul sau tableta ta sunt gresite, te rugam sa ne trimiti un email cu datele corecte. Iti multumim pentru atentia de care dai dovada.

I: Imi place foarte mult un anume model prezentat de voi. Dar de unde il pot cumpara? L-am cautat in mai multe magazine, l-am cautat si pe net, dar degeaba, nu il gasesc. Sunt false informatiile voastre?
R: In primul rand tine minte ca nu toate modelele prezentate de noi sunt si in productie, unele dintre ele doar au fost anuntate de catre producatori. Poti intreba insa in sectiunea de opinii din prezentarea acelui telefon sau a tabletei, daca cumva l-a vazut cineva si unde anume. Din pacate noi nu stim exact cand apare un telefon sau o tableta pe piata si nici unde se va gasi spre vanzare.

I: Am toate informatiile despre un telefon sau tableta, care nu este prezentata in site. Pot sa adaug informatiile?
R: Nu, dar o putem face noi pentru tine. Trimite-ne prin mail toate informatiile despre el precum si o poza cu acel telefon sau tableta (de preferabil pe un background alb) iar noi o sa il publicam in maxim 24 de ore.

I: Ce sunt cu statisticile telefoanelor sau a tabletelor? Cum sunt ele calculate?
R: Statisticile curente reprezinta preferintele vizitatorilor GSMLand si nu a unui studiu de specialitate. Fiecare poate sa isi exprime votul.