Comentarii


> > > > Comentarii

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi

Xiaomi Mi Mix este un smartphone high-end, echipat cu un display de 6.4 inch IPS LCD cu touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 1080 x 2040 pixeli si 16M de culori. Sistemul de operare folosit este Android 6.0 Marshmallow. Pe langa acestea, Xiaomi Mi Mix mai dispune de functii precum Wi-Fi, Bluetooth, USB, GPRS, Wi-Fi, GPS si NFC.


6048
model
comm_Page
Reguli:
1. Nu introduceti anunturi gsm. Pentru anunturi intrati [aici].
2. Citeste inainte sa scrii. Cauta inainte sa scrii. Sunt mari sanse ca la intrebarea ta sa fie deja un raspuns.
3. Nu folositi CAPS LOCK, se considera ca sunteti nepoliticos. Nu sustine in mod deliberat si repetat un anume telefon sau companie.
4. Fara SPAM. Fara scheme piramidale sau de facut bani. Fara reclame comerciale.
5. Nu folositi limbaj obscen, fii politicos si da dovada de bun simt.
6. Exprimarile de ura bazate pe rasa/etnie, sex, orientare sexuala, dizabilitati, si religie sunt strict interzise.

Nume: (obligatoriu)

E-mail: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)

Reimprospatare
Mesajul:  (obligatoriu)


1. Andreea   (11 Februarie - 01:08)
0

Buna seara!Am si eu o problema.Am un Samsung x4 cover.Pe el am adaugat cateva numere de tel pe care ulterior le-am blocat din motive de securitate si le-am sters din agenda,ele ramanand in lista de persoane blocate.Am incercat sa formez unul dintre aceste numere sa vad dc mi s-au sters de prin conturi si am tastat primele 5 cifre si nu mi-a mai aparut nr-ul.Au trecut cateva luni si nu am mai fost deranjata,dar intr-o seara ,nu stiu ce mi-a venit si am introdus primele 5 cifre de la unul dintre numerele blocate si imediat mi-a aparut tot numarul desi eu l-am sters din agenda.Credeti ca m-a mai apelat si nu l-am luat in seama?L-am cautat in numere primite/formate si nu aparea,dar daca rescriam primele 5 cifre aparea din nou tot numarul.Exista vreo explicatie?Va multumesc!

2. Xiaomi Lover   (17 Noiembrie 2016 - 23:30)
0

NU mai intru in viata mea pe gsmland. CLickbait, huh? Vezi cat e pretul...si toate cele 3 link-urile de la emag, flanco si altex te duc de fapt catre pagina lor de promotii Black Friday...si telefonul nici nu il au macar. Gsmland = ZERO !!!