Comentarii


> > > > Comentarii

Allview X2 Soul

Allview

Allview X2 Soul este un smartphone high-end, echipat cu un display de 5 inch Super AMOLED cu touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 1024 x 1920 pixeli si 16M de culori. Sistemul de operare folosit este Android 4.2.2 Jelly Bean, alaturi de un procesor octa-core de 1.7 Ghz. Pe langa acestea, Allview X2 Soul mai dispune si de alte functii precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE si GPS.


5008
model
comm_Page
Reguli:
1. Nu introduceti anunturi gsm. Pentru anunturi intrati [aici].
2. Citeste inainte sa scrii. Cauta inainte sa scrii. Sunt mari sanse ca la intrebarea ta sa fie deja un raspuns.
3. Nu folositi CAPS LOCK, se considera ca sunteti nepoliticos. Nu sustine in mod deliberat si repetat un anume telefon sau companie.
4. Fara SPAM. Fara scheme piramidale sau de facut bani. Fara reclame comerciale.
5. Nu folositi limbaj obscen, fii politicos si da dovada de bun simt.
6. Exprimarile de ura bazate pe rasa/etnie, sex, orientare sexuala, dizabilitati, si religie sunt strict interzise.

Nume: (obligatoriu)

E-mail: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)

Reimprospatare
Mesajul:  (obligatoriu)


1. Bodo   (3 Iulie 2014 - 21:49)
0

Este un telefon excelent şi cu un preț decent față de cîte oferă.Construcție solidă......bateria putea fii mai mare.....Păcat că nu se promovează adecvat.....mai multe servieceuri allview ..ar fii cazul.Romînii sunt ca oile nu cunosc alte branduri înafară de Samsung şii Iphone!Allview s-a ridicat mult şi ar trebui să se comporte ca atare cu clienții.......service update suport etc!
1.1. yogee   (21 Octombrie 2014 - 15:13)
-1

Excelent?In fix 2 luni de la achizitie s'o dus in cap touchscreen'ul.Din prima clipa l'am bagat frumos in husa,nu a fost scapat,a fost incarcata bateria ca la carte.Pe langa asta,procesorul se incalzeste de'l ia sfantu'.Si nu sunt primul cu problemele astea.Cat despre Allview si relatiile cu clientii......