Comentarii


> > > > Comentarii

Allview Viva Q8 Pro

Allview

Allview Viva Q8 PRO este o tableta high-end, echipata cu un display de 8 inch cu touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 1024 x 800 pixeli si 16M de culori. Sistemul de operare folosit este Android 4.4 KitKat, alaturi de un procesor quad-core de 1,2 Ghz. Pe langa acestea, Allview Viva Q8 PRO mai are o camera principala de 3 MP si o camera frontala VGA de 0.3 MP.


5462
model
comm_Page
Reguli:
1. Nu introduceti anunturi gsm. Pentru anunturi intrati [aici].
2. Citeste inainte sa scrii. Cauta inainte sa scrii. Sunt mari sanse ca la intrebarea ta sa fie deja un raspuns.
3. Nu folositi CAPS LOCK, se considera ca sunteti nepoliticos. Nu sustine in mod deliberat si repetat un anume telefon sau companie.
4. Fara SPAM. Fara scheme piramidale sau de facut bani. Fara reclame comerciale.
5. Nu folositi limbaj obscen, fii politicos si da dovada de bun simt.
6. Exprimarile de ura bazate pe rasa/etnie, sex, orientare sexuala, dizabilitati, si religie sunt strict interzise.

Nume: (obligatoriu)

E-mail: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)

Reimprospatare
Mesajul:  (obligatoriu)


1. zeulalfa   (2 Februarie 2015 - 21:35)
0

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: cicos_claudiu1984@yahoo.com