Comentarii


> > > > Comentarii

Allview A5 Quad Plus

Allview

Allview A5 Quad Plus este un smartphone echipat cu un display de 4.5 inch IPS cu touchscreen capacitiv, ce suporta o rezolutie maxima de 854 x 480 pixeli si 16M de culori. Sistemul de operare folosit este Android 5.1 Lollipop. Pe langa acestea, Allview A5 Quad Plus mai dispune si de alte functii precum Wi-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE si GPS.


5710
model
comm_Page
Reguli:
1. Nu introduceti anunturi gsm. Pentru anunturi intrati [aici].
2. Citeste inainte sa scrii. Cauta inainte sa scrii. Sunt mari sanse ca la intrebarea ta sa fie deja un raspuns.
3. Nu folositi CAPS LOCK, se considera ca sunteti nepoliticos. Nu sustine in mod deliberat si repetat un anume telefon sau companie.
4. Fara SPAM. Fara scheme piramidale sau de facut bani. Fara reclame comerciale.
5. Nu folositi limbaj obscen, fii politicos si da dovada de bun simt.
6. Exprimarile de ura bazate pe rasa/etnie, sex, orientare sexuala, dizabilitati, si religie sunt strict interzise.

Nume: (obligatoriu)

E-mail: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)

Reimprospatare
Mesajul:  (obligatoriu)


1. Arnold P   (28 Noiembrie 2015 - 15:51)
+1

Am cumparat de la cel.ro un astfel de telefon cu ocazia Black Friday-ului si nu sunt chiar multumit de el. Sunetul se aude clar, dar de foarte mute ori se ntrerupe convorbirea si se aude prost... mentionez ca stau in oras, deci semnalul nu poate fi de vina (sau poate semnalul 4G este foarte slab, deoarece este un telefon 4G). In rest este un telefon OK, dar numai functia sa esentiala nu functioneaza corect... Daca cineva are sau a avut un astfel de telefon, rog sa-mi exprima opinia despre el, sau daca a intalnit probleme similare cu ale mele, sa mi-l spuna cum a solutionat problema ori aici, ori prin mesaj privat. Va multumesc in prealabil atat pentru exprimarea opiniilor, cat si pentru sfaturile acordate!
1.1. Alex   (14 Ianuarie 2016 - 14:31)
-1

Am si eu un allview a5 quad core plus la mine merge foarte bine sunt in reteaua tmobil 4G si mentionez ca am semnal arte bun stau in orasul baia mare si nu mise intrerumpe la nici un fel de convorbiri online voce online video apell de voce merge inpecabil

2. Matei   (14 Iulie 2015 - 17:06)
0

Arata foarte bine telefonul, are specificatii bune , mai ales ca are Lollipop, iar pretul este foarte bun.
2.1. Dea   (29 Ianuarie 2016 - 18:25)
+2

Telefonul arata super bine si merge foarte bine. este un tel. bun care iti ofera aproape orice la un pret destul de bun.