Stiri RDS
> > > RDS nu vrea in asociatia AOMR
Adaugat: 22 Noiembrie 2008

RDS nu vrea in asociatia AOMR

Favorite
| 1 comentariu |
Rating: | Afisari: 1.1k | | |

RCS&RDS nu a vrut sa intre in asociatia operatorilor mobili infiintata de Orange, Vodafone, Cosmote si Telemobil, desi are servicii de telefonie mobila in baza licentei 3G. Alexandru Oprea, presedintele companiei, spune ca ii este greu sa-si inchipuie cum ar putea conlucra cu ceilalti operatori, de care RCS&RDS se deosebeste substantial. RCS&RDS a lansat o oferta agresiva de telefonie fixa si mobila pentru abonatii sai, care ofera convorbiri nelimitate in retea si tarife mici cu ceilalti operatori si a anuntat ca va depune oferte pentru doua licente de telefonie mobila in Ungaria.

"Nu am acceptat sa intram in aceasta asociatie. Am dorit sa vedem ce-si propune si ce o sa faca. Oricum, prin pozitia si ofertele noastre, suntem diferiti de ceilalti operatori. Nu am refuza pe viitor, insa in prezent mi-e greu sa-mi inchipui la ce subiecte am putea lucra impreuna cand in esenta ne diferentiem", a explicat Alexandru Oprea, presedintele RCS&RDS.

Orange, Vodafone, Cosmote si Telemobil au lansat oficial marti Asociatia Operatorilor Mobili din Romania (AOMR), care-si propune sa promoveze interesele comune ale operatorilor de telefonie mobila din Romania.

Oferta agresiva de telefonie pentru propriii abonati

Operatorul a anuntat miercuri lansarea unei noi oferte de telefonie pentru propriii abonati, prin care acestia pot vorbi nelimitat in reteaua fixa RDS.Tel si in reteaua mobila Digi.mobil si la tarife foarte mici cu ceilalti operatori din piata. Oferta este deschisa si clientilor noi cu conditia ca acestia sa se aboneze in acelasi timp si la alt serviciu al companiei.

Abonamentul, care costa 2 euro/luna, permite convorbiri taxate cu 1 eurocent/minut, catre orice retea fixa nationala, cu 5 eurocenti/minut catre retelele Orange si Vodafone, cu 8 eurocenti/minut catre retelele Cosmote si Zapp, cu 5 eurocenti/minut catre retelele fixe din Europa (UE), SUA si Canada si cu 12 eurocenti/minut catre retelele mobile din Europa (UE), SUA si Canada.

"Prin aceasta oferta, incercam sa crestem media de utilizare a telefoniei mobile in randul clientilor nostri, am dezvelit practic tarifele de interconectare, nepunand nimic peste. Incercam sa aratam ca se poate si asa. Nu vom iesi in afara profitabilitatii prin aceasta oferta, dar nici profituri imense nu vom avea. Ne asteptam la un profit decent", a precizat Oprea.

In acest pachet, RCS&RDS le ofera clientilor o linie fixa RDS.Tel si un telefon mobil Digi.mobil in custodie. Tarifele de mai sus sunt valabile indiferent de palierul orar si de ziua in care se realizeaza convorbirile.

RCS&RDS vrea telefonie mobila in Ungaria

Tot miercuri, RCS&RDS si-a anuntat interesul pentru doua licente de telefonie mobila in Ungaria.

"Intentionam sa depunem in urmatoarele zile oferte pentru doua licente de telefonie mobila in Ungaria. Este vorba de o licenta pentru frecventa de 450 MHz si alta pentru frecventele de 900-2100 MHz", a mentionat Alexandru Oprea.

Presedintele RCS&RDS nu a dorit sa ofere mai multe amanunte, precizand doar ca nu vor fi probleme in privinta fondurilor financiare necesare pentru aceste licente.

La sfarsitul lunii octombrie din acest an, RCS&RDS a anuntat peste 1,2 milioane abonati la serviciul de telefonie mobila in tehnologie 3G, Digi.Mobil. Potrivit oficialilor companiei, serviciul este disponibil in prezent in peste 400 de localitati, din care 185 din mediul urban, asigurand o acoperire de peste 50% din populatia Romaniei si acoperind totodata aproape 2.800 km de drumuri nationale. In functie de numarul de utilizatori, RCS&RDS este in prezent al patrulea operator de telefonie mobila dupa Orange, Vodafone si Cosmote.


Redactor

Cuvinte cheie: rds, aomr, oferta
737
news
comm_Page
Reguli:
1. Nu introduceti anunturi gsm. Pentru anunturi intrati [aici].
2. Citeste inainte sa scrii. Cauta inainte sa scrii. Sunt mari sanse ca la intrebarea ta sa fie deja un raspuns.
3. Nu folositi CAPS LOCK, se considera ca sunteti nepoliticos. Nu sustine in mod deliberat si repetat un anume telefon sau companie.
4. Fara SPAM. Fara scheme piramidale sau de facut bani. Fara reclame comerciale.
5. Nu folositi limbaj obscen, fii politicos si da dovada de bun simt.
6. Exprimarile de ura bazate pe rasa/etnie, sex, orientare sexuala, dizabilitati, si religie sunt strict interzise.

Nume: (obligatoriu)

E-mail: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)

Reimprospatare
Mesajul:  (obligatoriu)


1. maicamare   (23 Noiembrie 2008 - 00:13)
0

Pai ce asta-i firma la nivel national? E numai pt. abonatii lor de cablu! Cum sa intre in asociatie?! Mai bine si-ar deschide in primul rand reteaua pt. toata lumea in Romania decat sa alerge dupa licente pe aiurea!


Ultimele stiri
Black Friday | Black Friday 2017 eMAG
Azi a inceput oficial campania de reduceri Black Friday la mai multe magazine din Romania. Cei ce doresc ...
Black Friday | Black Friday 2016 UTOK
Producatorul de dispozitive inteligente din Romania, UTOK, a publicat ofertele de Black Friday, iar ...

Black Friday | Black Friday 2016 Quickmobile.ro
La miezul noptii cei de la Quickmobile au publicat primele oferte de Black Friday, iar stocurile pentru ...
Black Friday | Black Friday 2016 CEL.ro
Campania de reduceri oferita de CEL.ro cu ocazia Black Friday 2016 si-a facut debutul aseara, iar retailer-ul ...


Ultimele reviews
Huawei Honor 4X | Review Huawei Honor 4X
Huawei a venit pe piata in luna octombrie a lui 2014. Acesta seamana cu fratele lui mai mic, Honor 4C, ...
Allview Viva i7G | Review Allview Viva i7G
Brasovenii de la Allview au venit pe piata romaneasca cu o tableta accesibila, practica si eleganta. ...

Allview E4 Lite | Review Allview E4 Lite
Brasovenii de la Allview au lansat in luna septembrie a acestui an un dispozitiv care se remarca prin ...
Allview A5 Quad Plus | Review Allview A5 Quad Plus
Allview a lansat in luna iulie a acestui an un dispozitiv accesibil si elegant din punct de vedere al ...