Telefoane

> Publicitate

Publicitate GSMLand


Doresti reclama ta aici?
Iti punem la dispozitie o oferta foarte avantajoasa.

GSMLand (gsmland.ro) este unul dintre cele mai importante portaluri de prezentare telefoane si tablete din Romania, oferind o gama larga de servicii specifice si continut online utilizatorilor interesati. GSMLand este practic o retea de peste 7 categorii tematice cu continut specific, de la specificatii telefoane si tablete, la anunturi, review-uri si pana la a prezenta ultimile noutati din domeniu. Portalul gsmland.ro are o audienta de aproape 220.000 de vizitatori unici pe luna, ce genereaza peste 900.000 de pagini vizitate. Spatiile publicitare sunt administrate de catre RoAdvertising.com

AVANTAJELE PUBLICITATII ONLINE
Internetul este un suport ideal pentru promovarea produselor si serviciilor unei firme sau companii, pentru ca pe langa numarul mare de vizitatori aduce si cateva avantaje care nu pot fi regasite in media traditionala.

PUBLIC SELECT
Indiferent de site-ul vizitat sau profilul utilizatorilor, in marea lor majoritate, acestia fac parte dintr-o categorie speciala, foarta cautata de companii, utilizatorii de internet au studii medii sau superioare, detin sau au cunostinte de calculator si sunt dornici de informare.

MONITORIZARE IN TIMP REAL
Numai publicitatea prin internet va ofera posibilitatea de a monitoriza in timp real impactul campaniei dumneavoastre. Veti putea vedea in timp real numarul de utilizatori care au vazut reclama dumneavoastra pe site si de asemenea numarul de clickuri generate catre siteul dumneavoastra. In masura in care rezultatele campaniei nu sunt multumitoare, puteti interveni in orice moment, schimband strategia de publicitate.

DE CE AS DORI O RECLAMA AICI ? ...
* site-ul www.gsmland.ro are in jur de 220.000 mii de vizitatori/luna unici si 900.000 afisari/luna * avem cea mai buna pozitie in Google la cautarile de telefoane si tablete * este singurul portal complex de profil din Romania * peste 85% din vizitatori sunt oameni cu studii medii sau superioare * peste 99% din vizitatori au sau au avut telefon mobil gsm * peste 75% din vizitatori sunt tineri intre 20 si 35 de ani * siteul nostru practica printre cele mai scazute preturi la publicitatea online.

Nume: (obligatoriu)
Email: (obligatoriu)
URL: (obligatoriu)
Codul de securitate: (obligatoriu)
Mesaj: (obligatoriu)